Prolacta

Weg met de wallen onder je ogen

Geplaatst op

Als de jaren verstrijken kan het zo zijn dat je last krijg van hangende oogleden en wallen. Een zwangerschap kan hier ook voor zorgen. Dit zijn eigenschappen die er samen met rimpels voor zorgen dat mensen denken dat je moe bent. Je krijgt een vermoeide uitstraling. Ook kan het zo zijn dat men denkt dat je zelfs boos of chagrijnig bent. Veel mensen willen daar graag iets aan doen. Hoe? Door een behandeling die we een ooglift noemen. 

Ooglift / ooglidcorrectie 

Het is mogelijk om weer en jonge uitstraling te krijgen na een zwangerschap. Wil je wallen onder ogen laten verwijderen? Dan is een ooglidcorrectie van het bovenste of onderste ooglid zeker een goede optie. Het mooie van deze behandelingen is dat je gemakkelijk die frisse uitstraling van vroeger weer kan krijgen. En dat is goed om een positief gevoel te krijgen. Dat zullen andere mensen dan ook weer in jou herkennen. Zij zelf krijgen dan ook een goed gevoel. Het werkt dus aanstekelijk om er goed uit te zien. Dit effect kan veel voordelen opleveren, bijvoorbeeld wanneer je in zaken zit. Mensen zijn dan eerder geneigd om met je in zee te gaan. En zijn doorgaans eerder van je onder de indruk. 

Andere behandelingen voor een frisse look na je zwangerschap

Het is niet zo dat alleen de ooglidcorrectie een frisse look kan opleveren na een zwangerschap. Er zijn meer behandelingen waar jij je voordeel mee kunt doen. Zo zijn fillers en Botox erg populair. Je kunt er een strakke gelaatsuitdrukking door krijgen. Rimpels zijn weg te werken met Botox. En wil je graag meer geprononceerde lippen? Dan kun je dit krijgen door gebruik te maken van fillers. Beide stoffen zijn afbreekbaar door het lichaam, daarom moet je herhaalbehandelingen ondergaan. In het geval van fillers is het zo dat je zeker minder nodig hebt om de resultaten op peil te houden. Dosis een is dus in principe groter dan de daarop volgende dosissen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite over kinderverzorging en activiteiten.

Contactgegevens

Via info @ prolacta.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden